Tracer
Piet Mondriaanlaan 50
3812 GV Amersfoort

T +31 (0)8 51 30 09 81 (24/7)
E info@tracer.nl

TRACER

Recherchebureau Tracer is opgericht in 1990 door Ton van der Kamp als een van de eerste recherchebureaus in Nederland, gespecialiseerd in het onderzoeken van diefstalschades in opdracht van verzekeraars en leasemaatschappijen en het opsporen van gestolen voertuigen.

Tracer is al ruim 25 jaar een begrip op het gebied van technische ondersteuning in het real-time volgen van voertuigen uit het hogere segment door middel van volg- en inluisterappartuur voor met name de leden van de Raad van Bestuur van multinationals en leden van zogenaamde Quote 500 families.

In 2007 is het familiebedrijf voorgezet door beide zoons en wordt de unieke technische expertise op het gebied van live volgen steeds vaker ingezet voor televisieprogramma’s. Internationale exposure krijgt Tracer in 2008 na de uitzending van het televisieprogramma van Peter R. de Vries waarbij Joran van de Sloot voor het oog van 7 miljoen kijkers in de volledig geprepareerde Range Rover een aantal schokkende bekentenissen doet.

Allsecom Group
Piet Mondriaanlaan 50
3812 GV Amersfoort

T +31 (0)8 51 30 09 80 (24/7)
E info@allsetra.nl

ALLSECOM GROUP

ALLSECOM GROUP, ÉÉN FAMILIE WAAR ALLES SAMENKOMT
Ondanks dat in onze maatschappij niet iedereen de beste bedoelingen heeft, en veiligheid een hot item is, hoort onze omgeving wel toegankelijk te blijven. Veiligheid heeft een emotioneel aspect; het gaat verder dan extra sloten en alarmsystemen. Belangrijk is het gevoel en de zekerheid dat uw bezittingen en kostbaarheden veilig zijn. Om dat te garanderen zijn de mensen van Allsecom Group.

Wij zijn ons bewust dat het succes samenhangt met ons resultaat en streven dan ook naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen, al onze leveringen en al onze afspraken om succesvol te zijn. Onze resultaten leiden tot een beter bedrijfsresultaat voor onze partners met als gevolg gunstigere voorwaarden en lagere premies voor hun klanten. Hierdoor zijn wij in staat “de beste deal” voor alle partijen te leveren.